Spil For Børn 8 år

Der findes rigtig mange sjove spil for 8årige, der er næsten så mange det kan være svært at vælge i mellem. Her kommer der en lille top-3 til spil I kan spille for børn i otteårsalderen og op efter.

  1. Uno. Det bedste spil hvis man er 2-3 stykker eller flere. Det er et spil, som virkelig kan få konkurrencemennesket frem i en. Spillet går ud på at man trækker 7 kort hver og så trækker man et kort fra bunken, den person som starter Hvis du ikke kan matche et kort, skal du trække et kort fra bunken! Husk at råbe "UNO", når du kun har et kort tilbage! Den spiller, der kommer af med alle kortene på hånden, scorer point for de kort, modstanderne stadig har på hånden. Den første spiller, der når 500 point, har vundet.
  2. Twister. Det sjoveste underholdningsspil for både børn og voksne, hvor man skal bruge hele kroppen, spillet foregår nemlig på gulvet. Spillet går ud på, at man har en stor dug med en masse forskellig farvet prikker og en drejeskive. Man folder dugen ud på gulvet herefter fungerer spillet bedst, hvis der er en som råber op hvad de spillende personer skal gøre. Man skiftes så til at snurre pilen rundt. Spilleren skal holde den rigtige hånd eller fod i vejret i stedet for at sætte den på underlaget. Hvis du allerede har en hånd eller for i vejret, og pilen igen lander på ‘luft’, skal du sætte den ‘gamle’ hånd eller for ned på en tilfældig ledig farvecirkel og holde den ‘nye’ i vejret.
  3. Trivial Pursuit familieudgaven. Det er et Trivia Pursuit spil for familier i alderen 8 og derover! Spillet indeholder 400 kort med 2.400 spørgsmål på 2 separate korttyper: et til børn og et til voksne.

Du læser dette indhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af medaljoner. Det årsagen til at Perlen Odense får omtale i dette indhold.

Image: Billede af Sergei Belozerov fra Pixabay
Relaterede indlæg