5 Sommer-aktiviteter Uden Rejser

Vi er ved at være på den tid på året, hvor dagene er lange, solen står højt, temperaturerne varme og humøret i top. Dette medfører en helt naturlig trang til at lave alverdens ting. Desværre har den nuværende situation gjort, at vi er relativt begrænsede.

Eksempelvis er det ikke muligt at tage på ferie, hvor et fremmed land, lækker mad og en svømmepøl kan underholde os. Derfor må man være opfindsom og kreativ, når det kommer til underholdning i sommertiden. Her er vores bud på sommeraktiviteter, hvor dine børn også kan være mad.

Stranden

Det første punkt er også det mest åbenlyse. Strandture er noget af det mest danske og sommeragtige, der overhovedet findes. Pak godt med snacks, solcreme drikkevarer, skovl, spand og lignende, og tag en tur ud til de åbne vidder og blå bølger.

Træning i det fri

Alle fitnesscentre er lukkede, hvorfor man naturligvis ikke kan træne dér. Heldigvis gør vejret, at man kan komme ud og træne i det fri. Dette er også en aktivitet, man kan få familiens mindste med på.

Skoven og legepladser er et fantastisk sted at få masser af motion, både for børn og voksne.

Skovtur

En skovtur er som regel ualmindelig hyggelig. Der er noget helt specielt ved at være midt i naturen, hvor træer og dyr slår deres folder. Tager man en kurv med lidt mad- og drikkevarer med, så kan man sagtens bruge masser af timer i skoven.

Postkort

Hvem siger, at man skal være udenlands for at sende postkort? Vi gør ikke. Gør det til en hyggelig aktivitet at skrive postkort til jeres kære, der ikke lige bor i nærheden. Det kunne eksempelvis være bedsteforældre, onkler, tanter, oldeforældre eller lignende.

Maling

At male er sjovt og udfordrende for alle. Find penslen og malingen frem, og mal side om side med din familie. I kan også lave et fællesbillede, hvor alle fra husstanden bidrager til et stort billede.

Tak for støtten
Vi sender et stort tak til Lejfesttelt.dk, der har støttet denne artikel. Hos lejfesttelt.dk kan du finde dit næste festtelt.

Image: Canva
Relaterede indlæg