Ting At Lave I Odense » 10 Ting » Tag Børnene Med

Mangler du sjove ting at lave i Odense? Så har vi fundet de bedste aktiviteter og oplevelser som H.C. Andersen byen har at byde på. For den har nemlig utrolig mange attraktive ting, som du sikkert ikke kender til.

Ting at lave i Odense med børn

På redaktionen hos Prinsesser & Pirater kan vi lige så godt være ærlige at sige, at vi kommer ikke mange steder uden vores børn. Derfor er vi altid på udkig efter nye aktiviteter, hvor man kan tage børnene med, og gerne helt gratis.

Se vores top 10 liste over steder, hvor du kan have det sjovt i Odense.

10 Ting at lave i Odense

  1. Bowl'n'Fun - Grønløkken 3 - 5000 Odense (bowling og andre sjove aktiviteter)
  2. MØNTERGÅRDEN, Møntestræde 1 - 5000 Odense C (Museum)
  3. CinemaxX - Ørbækvej 75 - 5220 Odense SØ (Biograf)
  4. Odins Odense - Store Klaus 40 - 5270 Odense N (Jernalder Landsby)
  5. Odense Aafart - Filosofgangen 30 - 5000 Odense C (Kanotur)
  6. Odense ZOO - Søndre Blvd. 306 - 5000 Odense C (Zoologisk have)
  7. Odense Teater - Jernbanegade 21 - 5000 Odense C (Teater og forestillinger)
  8. Odense Domkirke(Sankt Knuds Kirke) Klosterbakken 2 - 5000 Odense C (Rundvisning)
  9. Den Fynske Landsby - Sejerskovvej 20 - 5260 Odense S (Fynsk historie)
  10. H.C. Andersen Museum - Claus Bergs Gade 11 - 5000 Odense C

Listen kunne sagtens have været meget længere, fordi der er en masse ting man kan give sig til, hvis man er i Odense centrum. Noget vi helt sikkert vil anbefale, hvis du vil væk fra selve byen og det er lækkert vejr, det er at tage en tur til Stige Ø. Det er en Ø, der er bygget på en losseplads, men det er lavet om til et fantastisk naturområde, hvor man blandt andet kan leje shelters og overnatte.

Nu burde du ikke være i tvivl om, hvad du skal lave, næste gang du er i Odense. Vi håber, at du kunne bruge vores liste.

Skal du i stedet på tur til den danske vestkyst, vil vi helt sikkert anbefale dig at besøge Esbjerg og omegn. Vi har samlet en perfekt liste til, hvad du kan lave med dine børn, hvis du vil udforske lidt af Jyllands smukke vestkyst. Læs vores artikel her: 7 Ting Du Kan Lave Med Dine Børn I Esbjerg, Helt Gratis

Tak fordi du læste med og…..

Tak til Perlen Odense

Vi vil gerne sende et kæmpemæssigt tak til Perlen Odense, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til en virkelighed. Perlen Odense er endnu en af de mange Perler, som ligger gemt i byernes by, Odense. Hvis du leder efter nye smykker, kan du besøge deres hyggelige smykkeforretning, men du kan også finde et imponerende udvalg Sif Jakobs smykker og meget meget mere på deres webshop.

Image: Canva.com
Relaterede indlæg