9 Gode Legelande I København Og Omegn - Find Dem Her

Mangler du et sted at tage dine børn med hen på regnfulde dage, eller elsker ungerne generelt bare et godt legeland? Vi har fundet 9 gode muligheder at tage dine børn med hen i København og omegn.

Nu hvor sommeren nærmer sig, så kan det være, at du hellere vil finde en udendørs legeplads. Du har se vores forslag til legepladser i København, hvis du trykker på teksten.

Indendørs legepladser er dog blevet utrolig populære, og det kan være lidt nemmere at overskue begivenhederne indendøre, og det er især en fordel, når man bor i et land, hvor det regner så meget som det gør i Danmark.

9 legelande i København og omegn

Her får du 9 forslag til, hvor du kan tage dine børn med hen i Legeland i København og omegn.

#1 Leos Legeland

Leos Legeland er Nordens største legelandskæde. De har som regel åben fra 10-19, og du kan holde fødselsdage og fester for dine børn i legelandet. Du kan blandt andet finde restaurant og café, som altid er godt, når blodsukkeret skal holdes stabilt.

Leos Legeland ligger indtil videre i fem danske byer: Aalborg, Aarhus, Herlev, Ishøj og Odense.

Adresse: Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev

#2 Legejunglen

Legejunglen har altid godt vejr, og et det perfekte legeland både for børn og voksne. Der er 3500 m2 plads, hvor man selv må medbringe sin mad, men der er også mulighed for at få kaffe.

Det er gratis for de voksne at komme med ind, og på hverdage koster det 100 kr. For børn og 125 kr. i weekender.

Adresse: Københavnsvej 19, 3550 Slangerup

#3 Funtasia Legeland

Puff’s legeland som ligger lige midt i indkøbscentret i Rødovre centrum. Dragen Puff kommer og giver krammere i weekenderne. Her er der også café og man kan holde børnefødselsdage.

Adresse: Rødovre Centrum 1X, 1. 256, 2610 Rødovre

#4 Eventyrfabrikken Mega Center

Dette er Skandinavians største legeland, hvor der også er en tilhørende sportsbar, hvilket kunne have interesse for mange forældre. Dette legeland ser rigtig fedt ud, og de har åbent alle ugens 7 dage.

Adresse: Telegrafvej 2, 2750 Ballerup

#5 Dinos Legeland

Her er der også rig mulighed for at holde børnefødselsdage og benytte caféen. Man må ikke selv medbringe mad og drikke.

Adresse: Industribuen 7C, 2635 Ishøj

#6 Grøndal Multicenter

Grøndal Muliticenter tilbyder en masser aktiviteter, hvor der også er rig mulighed for at dyrke en masse sportsgrene. Så her kan du enten lade de små lege i det indendørs legeland, hvis de ikke er gamle nok til at deltage i de øvrige sportsaktiviteter.

Adresse: Hvidkildevej 64, 2400 København NV

#7 Legeland - Ind i frimærket

Prisen er gratis. Hos Post & Tele Museum Danmark, har de lavet et legerum for 3-10 årige, hvor eleverne kan lære imens de leger. Der kan være op til 30 elever i legelandet, som er fyldt med aktiviteter til læring.

Adresse: Øster Allé 1, 2100 København Ø

#8 Bertils Legeland på Fisketorvet

Bertils legeland ligger på Fisketorvet, og er også gratis. Her kan du blandt andet møde Blæksprutten Bertil, og på centrets anden plan, kan man også finde en baby lounge. Der er en masse aktiviteter, som du kan sætte børnene i gang med, mens du handler i Fisketorvet.

Adresse: Kalvebod Brygge 59, 1560 København

#9 Happy Legeland

Det er ikke kun i zoologisk have, at du kan møde en panda. Du kan møde Happy Panda i Happy Legeland i Herlev. Priserne er fra 129 kr. Pr. barn. Åbningstider er fra torsdag til søndag kl. 09-18

Adresse: Hørkær 3D, 2730 Herlev

Image: Canva
Relaterede indlæg