Overblik: Legepladser I Kolding

Kolding er fyldt med fantastiske legepladser, der er et sandt eventyrland for alle børn, der elsker at lege på en legeplads. I denne artikel går vi gennem de bedste legepladser, man finder i Kolding. 

Legeparken

I legeparken, tæt på Koldinghus, finder du en stor og veludstyret legeplads, der er fyldt med alt fra mooncars og pedalbåde til motorikbaner. Legeparken et ren idyl både for voksne og børn, og der er oven i købet en kiosk i nærheden, hvor man kan købe eventuelle fornødenheder. 

Seest legeplads

I hjertet af Seest finder du en fin legeplads med gynger, sandkasser og et rigtigt legetårn. Hele området bliver drevet af lokale ildsjæle, der altid arbejder på at gøre vilkårene lidt bedre. Området er også udstyret med en grillhytte, svævebane, petanquebane og en “tænkeplads”, hvor man kan få lidt ro. 

Klatretårnet ved Påby

I Påby har de været meget opfindsomme, og lavet et klatretårn, der er inspireret af en olie-boretårn. Historien bag kommer sig af, at Påby i 1930’erne var centrum for det danske olieeventyr, hvor man lod en amerikaner bore efter olie på en mark. 

Klatretårnet er stillet op med udsigt over den mark, hvor et stykke danmarkshistorie blev skabt. Så kan man samtidig give en god historie, imens børnene leger og er glade.

Image: Visually Us
Relaterede indlæg