5 Ting, Som Mødre ønsker Sig Til Jul

Disclaimer: Denne artikel er særligt henvendt til mødre, der stadig har små børn, for mange opgaver, og for lidt tid. Dog kan du sagtens også give det til moren med ældre børn, moren med voksne børn, eller blot en kvinde, du syntes er helt fantastisk!

Såfremt du har en kone, kæreste, søster, svigerinde, veninde eller noget helt andet, der hver dag kæmper hårdt for at holde sammen på familien, hjemmet og forholdet, så tænker du sikkert, at hun har brug for mere selvforkælelse og tid, end hun har til rådighed lige nu.

Derfor har vi lavet denne liste over seks ting, som mødre vil sætte ekstra stor pris på.

1. Wellness og børnefri

Vil man virkelig komme ind i varmen hos den heldige mor, så er der intet bedre end at give hende to gaver i en, der kombinerer det bedste i verden for en mor, nemlig selvforkælelse og ro i form af børnefrihed og wellness.

Husk at gøre det nemt og uundgåeligt for hende. Hvis hun selv skal finde ud af dato og børnepasning, så bliver gaven blot endnu en stressfaktor. Tjek hendes kalender, bestil wellness, arranger børnepasning, og så har du en meget glad mor, der vender tilbage med fornyet energi!

2. Hverdags-selvforkælelse

Nogle mødre har en tendens til ikke at have tid eller overskud til at gå særlig meget op i sig selv. Derfor vil det helt sikkert falde i rigtig god jord, hvis du køber nogle lækre produkter, hun kan bruge derhjemme. Eksempelvis nogle gode cremer, sæber eller lignende.

3. Klippekort til to-go kaffe

Mødre elsker to-go kaffe, når de slentrer ned ad gader og stræder under barslen. Men to-go kaffe er dyrt, derfor kan du spare hende penge og glæde hende ved at købe et klippekort til hendes yndlings kaffe-joint.

4. Weekendtur

Dette punkt har lidt samme elementer som første punkt. Hvis du har mulighed for det, kan du arrangere, at hun tager på en weekendtur med en god veninde, hvor hun har mulighed for at hygge og more sig langt fra hverdagens stress og jag.

5. Robotstøvsuger

Huslige pligter og praktiske gøremål udgør en stor del af hverdagens opgaver, især for mødre, hvor hendes bedre halvdel måske ikke lige er den bedste til at give sig i kast med disse ting. Heldigvis er der råd for dette, hvis du køber en robotstøvsuger til hende!

Tak til Liams
Afslutningsvis vil jeg gerne sende et kæmpe tak til Liams, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Du kan blandt andet finde Bibs sutter derinde, der er produceret i Danmark!

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg