6 Gode Grunde Til At Bruge En Fastvikle

At bære sit barn, eksempelvis med en fastvikle, er noget af det dejligste i verden. Dog kan det være svært at vælge, hvilket redskab, man skal bruge, når man bærer sit barn. I denne artikel vil vi slå et slag for, at man skal bruge fastvikle til at bære sit barn.

Vi håber, at det kan inspirere dig!

1. God støtte til barnet

I og med, at fastviklen altid bliver bundet forfra, så vil det altid passe præcist til netop dit barn. Bindingen bliver aldrig for lille, da den bliver bundet fra knæhase til knæhase. Dit barn kan altså ikke vokse ud af viklen. Kort fortalt, så får du masser af støtte, uanset dit barns størrelse.

2. Komfortabel for dig

En fastvikle er, som du sikkert allerede ved, lavet af et meget specielt stof. Selvom den kan strække sig diagonalt, så bliver den ikke strukket ud i længden eller bredden. Dette betyder i praksis, at du har mulighed for at tage den over ryggen, hvilket gør det komfortabelt og let at bære dit barn.

3. Et væld af muligheder

Du kan lave en masse forskellige slags bindinger, der giver dig forskellige muligheder. De fleste vælger at benytte den binding, man kalder Front Wrap Cross Carry, hvor barnet bliver støttet i ryggen af viklen og i har front mod hinanden.

Dog er man langt fra begrænset til dette, man kan også binde, således at babyen sidder på siden eller ryggen af dig. Mulighederne er mange!

4. Praktisk ved middagstid

Hvis du ammer din baby, så bliver du rigtig glad for en fastvikle! Du kan nemlig amme dit barn, imens barnet sidder i viklen, blot ved at løsne bindingen, så barnet sidder lidt lavere. Når du er færdig, så er der blot tilbage at stramme bindingen igen, og så er i begge klar til at komme videre.

5. God holdbarhed

Det er de færrste ting i dagens Danmark, der ikke gå i stykker eller mister sin værdi efter noget tid. En fastvikle er faktisk en af de ting, der både er ekstremt holdbar og ikke mister synderligt meget af sin værdi.

Du kan altså købe en fastvikle med ro i sjælen, og være bevidst om, at du har lavet en god og fornuftig investering!

6. Æstetisk ynde

Sidst men ikke mindst, så er en fastvikle et enormt pænt og nydeligt værktøj til at bære dit barn. Når først du har fået børn, så kan en fastvikle udgøre et fedt stykke accessory.

Tak for støtten
Til denne artikel har været modtaget hjælp og støtte fra liams.dk. Liams.dk har jeg et enormt udvalg af bæreseler, strækvikler, fastvikler, ringslynger, meitais og en masse andet - ja, faktisk alt, du som nybagt forælder har brug for.

Image: Canva
Relaterede indlæg