Legepladser I Blåvand: Se Oversigten Her

Blåvand er kendt som et af Danmarks mest populære sommerhusområder, hvor det ikke mindst er de lækre strandarealer og naturområder, der trækker turisterne til Vestkysten.

Blåvand er også familievenligt på flere områder. Du finder nemlig flere forskellige legepladser i Blåvand - og dem har vi samlet her:

Legepladser i Blåvand

Blåvand og Blåvand-området har flere legepladser. De er:

  • Skovlegepladsen i Oksby
  • Hvidbjerg Strand Feriepark
  • Legepladsen Østparken
  • Ballonparken

Skovlegepladsen i Oksby - som du finder få minutter fra Blåvand Strand. Skovlegepladsen finder du i forlængelse af Oksby Hundeskov. Skovlegepladsen i Oksby er en naturlegeplads, hvor børnene har rig mulighed for at få brugt kroppen og brændt noget energi af i for eksempel den store sansegynge eller balancetunnelen.

Der er borde og bænke, så man kan nemt tilbringe nogle timer på legepladsen og nyde en medbragt madpakke. Der er ligeledes cykelsti fra Blåvand Strand til legepladsen.

Hvidbjerg Strand Feriepark - Ikke langt fra Skovlegepladsen finder du Hvidbjerg Strand Feriepark, hvor du har en lang række aktiviteter for børn forbundet med ferieparken. Her er det dog ikke alle aktiviteter, der er til fri afbenyttelse.

Legepladsen Østparken - kører du lidt nordøst for Blåvand, finder du først Legepladsen Østparken, der på mange områder er en klassisk legeplads, som vi kender dem. Her finder du både gynger og rutsjebane, samt en trampolin, så der er mange af de ting, som er de mest populære ting på legepladsen hos børn. Der er ligeledes overdækkede borde og bænke, så du kan spise din medbragte mad på steder.

Ballonparken - fortsætter du lidt længere nord på, så finder du Ballonparken. Ballonparken er en meget populær naturlegeplads, som også anvendes af institutioner fra de nærliggende børnehaver - også fra andre kommuner. Her kan børnene både gynge, klatre og gå på eventyr i den omkringliggende skov. 

På legepladsen er der en stor overdækket hytte, hvor det er muligt at have bål og grille, så hvis børnene er til naturlegepladser, så kan der nemt bruges en dag der.

Tak til lejfesttelt

Til sidst vil vi gerne takke lejfesttelt for deres støtte til dette indlæg. På deres hjemmeside finder du leje af service, telte, fadølsanlæg, borde, stole og alt andet du kunne have brug for til din næste store fest. 

Image: Pixabay
Relaterede indlæg