Overblik: Legepladser I Esbjerg

Er du på udkig efter en legeplads i Esbjerg? Vi giver dig et komplet overblik og beskrivelse af de allerbedste legepladser i Esbjerg. Legepladser er en fantastisk god aktivitet, der nemt kan bruges adskillige timer på. 

Tag bare en god madpakke med, solcreme eller regntøj, masser af godt humør, og så har i opskriften på en hyggelig dag. Rigtig god fornøjelse.

Legepladsen i Byparken

Legepladsen i Byparken er sikkert indhegnet, så du på trods af den centrale placering sagtens kan lade under løbe frit rundt. Temaet for legepladsen er hav og sørøvere, hvilket er et sandt hit blandt børnene.

Legepladsen i Lergravsparken

Ved lergravssøen, nærmere bestemt i parkens sydlige hjørne, finder du et lille fint afgrænset legeplads, der er udstyret med et stort legesystem, rutsjebaner, gangbroer og klatreudstyr. Herudover finder du også nogle sjove gynger, vippedyr og borde til de voksne.

Legepladsen i Vognsbølparken 

Legepladsen i vognsbølparken er som at træde ind i skovens hjerte, hvor leg og glæde fylder alt. Legepladsen er et kæmpe hit blandt både mindre og større børn. Legepladsen har både store klatrestativer til de større børn, samt mindre og hyggelige ting til de mindre. 

Legepladsen ved lystanlægget i Hjerting 

Legepladsen ved Lystanlægget i Hjerting ligger i idylliske omgivelser. Legepladsen tager udgangspunkt i naturen, hvor den ligger godt beskyttet inde i en lille grøn oase, midt i Hjerting og tæt på stranden. Græsset buler af jordvolde, der er forbundet med træbroer.

Image: Bruna Saito
Relaterede indlæg