Hvad Er En Fastvikle?

En fastvikle er en af de mest geniale opfindelser, synes jeg!

Det er en metode, hvor du kan få dit barn til at sidde fast på din mave og være tæt på dig, så de kan sove trygt og roligt.

Fastviklen består af et stykke stof, hvor du så vikler den rundt om dig, hvilket vil sige rundt om livet, skulderne og ryggen. På den måde kan barnet stadigvæk mærke dig og din rolige puls, samt at du har dine arme fri og kan lave andet og hele tiden holde øje med, hvordan barnet har det.

Skal du lige hurtigt en tur i supermarkedet eller i byen og du alligevel ved, at dit barn skal sove til middag, så kan du spare klapvogn og diverse tilbehør, end hvis barnet skulle ligge i vognen og køres ned i byen og tilbage igen.

Jeg har taget udgangspunkt i ovenstående, hvor barnet sidder på maven, men det kan også sagtens sidde på siden af dig eller på ryggen. Skal barnet være på din ryg, kan det godt være, at du skal have noget hjælp, da det kan være svært at få barnet til at sidde ordentlig, når du ikke kan se.

Det er lidt nemmere på maven, hvor du også selv kan holde barnet, imens du vikler stoffet fast. Det er nemlig det smarte ved en fastvikle. Når du først har taget på den, så er den nem og hurtigt at tage i brug.

Tak til Perlen Odense. Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til denne tekst. Hos Perlen Odense kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af Enamel produkter. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

Image: Pixabay, mohamed_hassan
Relaterede indlæg